Beste klanten, 

Vanaf nu zijn wij extra geopend op dinsdag voormiddag vanaf 10 u maar zijn wij gesloten op zaterdag om 13 u. Wij houden de vrije plaatsen op zaterdag voor onze vaste klanten en voorlopig niet voor nieuwe klanten. Wij hopen op jullie begrip.

 

Ons online boeking systeem staat open op deze website. Inloggen kan via een 2-stapsverificatie via facebook of je e-mailadres. Let op : heb jij ons salon bezocht & wil je de volgende keer online boeken? Dit kan dan via het e-mailadres dat jij opgeeft aan de kassa. Zo kan je ook je historiek bekijken en weet je makkelijker wat je moet plannen. 

Diensten die geboekt worden bij een afspraak, zullen ook steeds aangerekend worden. Diensten die niet geboekt worden zullen ook niet uitgevoerd kunnen worden. Denk daarom steeds goed na wat je precies inplant ! Bij twijfel kan  je ons best telefonisch contacteren.

Wil jij liever telefonisch een afspraak maken? 

Dit kan via ons nummer 014 32 49 94.

Door de drukte kan het zijn dat wij onze telefoon niet altijd kunnen opnemen. Probeer ons op een later tijdstip terug te bellen. Helaas is het niet meer mogelijk voor ons om alle gemiste oproepen opnieuw terug te bellen. 

Ben jij een nieuwe klant ?  Ook nieuwe klanten zullen snel een plaatsje krijgen in onze agenda. Weet je niet goed wat je wil ? Dan plannen we graag eerst een adviesgesprek van 15 minuten zodat we zeker zijn dat we jou de gewenste coupe kunnen bezorgen!

 

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te mogen verwelkomen in het salon . 

 

Een kappersbezoek vraagt in coronatijden extra aandacht 

Gelieve dus, tijdens je bezoek, rekening te houden met onderstaande punten ! 

- Kom optijd ( 5 min voor je geplande afspraak ).

- Voel jij je ziek of is iemand uit je gezin ziek? Verplaats dan je afspraak naar een later tijdstip.

- Draag steeds je mondmasker. Kinderen vanaf 12 jaar zijn verplicht een mondmasker te dragen. Denk erom: Breng een extra masker mee tijdens je bezoek. Zeker bij kleuringen. Dan kan je na je wasbeurt een nieuw masker dragen. 

- Wij bieden momenteel nog steeds geen dranken aan. Bij het afrekenen kan je wel een gratis 'coffee-to-go' meenemen.

- Wij aanvaarden zowel cash als bancontact.

- Plan voldoende tijd voor je bezoek. Zo voorkom je stress bij het uitlopen van je afspraak. Zowel voor ons als voor jezelf. Kleuringen hebben vaak geen vaste inwerktijd dus is het schuiven in onze planning is vaak moeilijk. 

- Wij zijn genoodzaakt om onze prijzen aan te passen. Dit omdat de loonkosten opnieuw gestegen zijn & omdat de nieuwe coronamaatregelen het onmogelijk maken om met een groot team tegen deze tarieven te blijven werken.  

- Bij no-shows zijn wij genoodzaakt 30% van het geplande bezoek aan te rekenen.  Klanten die een afspraak maken gaan automatisch akkoord met bovenstaande regels. 

Gelieve begrip op te brengen voor deze uitzonderlijke situatie .

Veel liefs & tot heel snel 

Famke & team