JAARLIJKSE VAKANTIE  

Let op : Onze agenda voor juli en augustus staat zo goed als vol ! Je kan je steeds online op de wachtlijst plaatsen.   

 

Wij zijn gesloten op zaterdag 2 november. 

 

Wij zijn de ganse zomer geopend volgens onze normale openingsuren MAAR onze collega Joline is met zwangerschapsverlof van mei tot en met oktober. Gelieve rekening te houden met haar agenda alsook met de drukkere agenda's van onze collega's.  Joline start opnieuw vanaf 5 november. Afspraken bij Joline kunnen pas ingepland worden vanaf september.

 

Tijdens de maand JULI zullen wij enkel bestaande klanten een afpsraak kunnen geven. 

 

 

Beste klanten, 

Wij zijn extra geopend op dinsdag voormiddag vanaf 10 u maar zijn wij gesloten op zaterdag om 13 u. Wij houden de vrije plaatsen op zaterdag voor onze vaste klanten en niet voor nieuwe klanten. Wij hopen op jullie begrip.

 

Ons online boeking systeem staat open op deze website. Inloggen kan via een 2-stapsverificatie via facebook of je e-mailadres. Let op : heb jij ons salon bezocht & wil je de volgende keer online boeken? Dit kan dan via het e-mailadres dat jij opgeeft aan de kassa. Zo kan je ook je historiek bekijken en weet je makkelijker wat je moet plannen. 

Diensten die geboekt worden bij een afspraak, zullen ook steeds aangerekend worden. Diensten die niet geboekt worden zullen ook niet uitgevoerd kunnen worden. Denk daarom steeds goed na wat je precies inplant ! Bij twijfel kan  je ons best telefonisch contacteren.

Wil jij liever telefonisch een afspraak maken? 

Dit kan via ons nummer 014 32 49 94.

Door de drukte kan het zijn dat wij onze telefoon niet altijd kunnen opnemen. Probeer ons op een later tijdstip terug te bellen. Helaas is het niet meer mogelijk voor ons om alle gemiste oproepen opnieuw terug te bellen. 

Ben jij een nieuwe klant ?  Ook nieuwe klanten zullen snel een plaatsje krijgen in onze agenda. Weet je niet goed wat je wil ? Dan plannen we graag eerst een adviesgesprek van 15 minuten zodat we zeker zijn dat we jou de gewenste coupe kunnen bezorgen!

Annulatiebeleid: Kom jij om 1 of andere ongeldige reden niet opdagen of ben je je afspraak vergeten?  Dan zijn wij genoodzaakt om € 15 per geboekt half uur in rekening te brengen. Dit om onze loonkosten & vaste kosten deels te kunnen dekken. Geloof ons, wij doen dit liever niet, maar gezien het aantal no-shows blijft oplopen zijn wij genoodzaakt om dit bij élke no show aan te rekenen. Annulaties dienen ten laatste 24 u op voorhand doorgegeven te worden. Last minute annulaties omwille van ziekte, ziekte van je kindjes, sterfte van een familielid,.. zijn voor ons geen enkel probleem. In de meeste situaties zullen wij uiteraard begrip opbrengen.  

Ben jij om ongeldige reden niet komen opdagen?  Dan bezorgen wij jou de rekening van de verloren tijd.  We vinden het een elementaire vorm van beleefdheid dat deze betaald dient te worden. 

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te mogen verwelkomen in het salon .