Regeling feestdagen 2023 

 

Zondag 24 & 31 december zijn wij zoals gebruikelijk gesloten 

Dinsdag 26 december : Gesloten 

van woensdag 27 december tot zaterdag 31 december zijn wij geopend 

Vanaf 1 januari tot en met 8 januari zijn wij gesloten.

 

Omdat onze agenda al behoorlijk vol staat houden wij de plaatsen vanaf 10 december  in eerste plaats voor onze vaste klanten . 
Bedankt voor jullie begrip! 

 

 

Beste klanten, 

Wij zijn extra geopend op dinsdag voormiddag vanaf 10 u maar zijn wij gesloten op zaterdag om 13 u. Wij houden de vrije plaatsen op zaterdag voor onze vaste klanten en voorlopig niet voor nieuwe klanten. Wij hopen op jullie begrip.

 

Ons online boeking systeem staat open op deze website. Inloggen kan via een 2-stapsverificatie via facebook of je e-mailadres. Let op : heb jij ons salon bezocht & wil je de volgende keer online boeken? Dit kan dan via het e-mailadres dat jij opgeeft aan de kassa. Zo kan je ook je historiek bekijken en weet je makkelijker wat je moet plannen. 

Diensten die geboekt worden bij een afspraak, zullen ook steeds aangerekend worden. Diensten die niet geboekt worden zullen ook niet uitgevoerd kunnen worden. Denk daarom steeds goed na wat je precies inplant ! Bij twijfel kan  je ons best telefonisch contacteren.

Wil jij liever telefonisch een afspraak maken? 

Dit kan via ons nummer 014 32 49 94.

Door de drukte kan het zijn dat wij onze telefoon niet altijd kunnen opnemen. Probeer ons op een later tijdstip terug te bellen. Helaas is het niet meer mogelijk voor ons om alle gemiste oproepen opnieuw terug te bellen. 

Ben jij een nieuwe klant ?  Ook nieuwe klanten zullen snel een plaatsje krijgen in onze agenda. Weet je niet goed wat je wil ? Dan plannen we graag eerst een adviesgesprek van 15 minuten zodat we zeker zijn dat we jou de gewenste coupe kunnen bezorgen!

 

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te mogen verwelkomen in het salon .